SJOUKJE HOEKSTRA
 
Mijn droom is werkelijkheid geworden en wel in het mooiste plekje van de Lemmer aan de Kortestreek, daar heb ik nu een woon-werkruimte. In de werkruimte staat yoga centraal. Gefascineerd door mijn eigen yoga-ervaringen, waardoor ik evenwichtiger in het leven kwam te staan, volgde ik een vierjarige yoga-opleiding en daarna de cursus "yoga en de kunst van het voelen".
Ruim 25 jaar geef ik nu les, en nog altijd word ik geraakt door de ommekeer die de cursisten ondervinden en ervaar ik dat mijn eigen groeiproces nooit stopt.
Sjoukje Hoekstra
Kortestreek 19
8531 JH Lemmer
tel: 0514-522313
mob: 06-18441842

sjoukjehoekstra@hetnet.nl
www.yogasjoukje.nl
Daarnaast heb ik me verdiept in verschillende trainingen en cursussen zoals: remedial yoga, rope yoga, mindfulness, ademtherapie, dansimprovisatie en diverse massagetechnieken.
Sinds jaren zit ik in het bestuur van Stichting Wilzijn die twee keer per jaar een yoga weekend en één keer een midweek organiseert voor mensen met een lichamelijke beperking (remedial yoga). Daar bereid ik als kok de biologische vegetarische maaltijden en geef ik af en toe een yogales.
Jaren lang was ik werkzaam in de verzorging als gespecialiseerd gezinsverzorgster; nu zijn yoga en massage de passie in mijn leven en daarnaast geniet ik van dat wat op mijn weg komt.


Erkend door de vereniging van Yogaleerkrachten Nederland