SJOUKJE HOEKSTRA
 
Mijn droom is werkelijkheid geworden en wel in het mooiste plekje van de Lemmer aan de Kortestreek, daar heb ik nu een woon-werkruimte. In de werkruimte staat yoga centraal. Gefascineerd door mijn eigen yoga-ervaringen, waardoor ik evenwichtiger in het leven kwam te staan, volgde ik een vierjarige yoga-opleiding en daarna de cursus "yoga en de kunst van het voelen". Goed 40 jaar geef ik nu les, en nog altijd wordt ik geraakt door de ommekeer die de cursisten ondervinden daarnaast ervaar ik dat mijn eigen groeiproces nooit stopt.
Sjoukje Hoekstra
Kortestreek 19
8531 JH Lemmer
tel: 0514-522313
mob: 06-18441842

sjoukjehoekstra@hetnet.nl
www.yogasjoukje.nl
Daarnaast heb ik me verdiept in verschillende trainingen en cursussen zoals: remedial yoga, rope yoga, mindfulness, ademtherapie, dansimprovisatie en diverse massagetechnieken.
Jaren lang was ik werkzaam in de verzorging als gespecialiseerd gezinsverzorgster; nu zijn Yoga op maat, Meditatie/Mindfulness de passie in mijn leven en daarnaast geniet ik van dat wat op mijn pad komt.
Zo heb ik in 2020 de yogaspecialisatie over "yoga voor chronische aandoening/fysieke beperking" afgerond, dit heeft me weer opgefrist zodat ik me meer ga focussen op mensen die geraakt zijn in hun gezondheid en een soort yoga aanbied die heel laagdrempelig is Stoel Yoga.


Erkend door de vereniging van Yogaleerkrachten Nederland