AnnaMaria Kuipers
De basis van mijn werk is de Quantumfysica. Het uitgangspunt van deze theorie is dat alles energie is en dat heling plaats kan vinden door het opsporen/weghalen van blokkades en verstoringen en het aanvullen met nieuwe energie. Dit is een proces waarbij ik o.a. in de energie van mijn cliënten kan gaan staan en voel, zie, en ervaar wat er nodig is om de oorsprong van die blokkades en verstoringen op te sporen.
Workshop Opstellingen

Door middel van opstellingen worden problemen duidelijk en zichtbaar gemaakt.
Een veel gestelde vraag is: “Wat voor problemen kan ik dan opstellen?” Bijv. de relatie met je partner/familie/gezin, problemen op je werk, dieren, ziekte etc. Eigenlijk kun je ALLES opstellen!
Onbewuste blokkades worden op deze wijze snel en makkelijk zichtbaar gemaakt en zo krijg je inzicht in wat het werkelijke probleem is.
Met behulp van de THOM-methode wordt er direct op het ingebrachte thema geheald en zijn de resultaten vaak snel merkbaar.
Opstellingen  
Maandagavond
1 okt en 26 nov 2018
4 febr, 1 apr en 20 mei 2019
met AnnaMaria Kuipers
Workshop HEEL JE HART

Tijdens de sessies in mijn praktijk werd mij meer en meer duidelijk dat door het healen van het HART er een blijvende rust en balans in je leven kan komen, en dat is toch iets wat we allemaal willen!
Het hart kan door verschillende oorzaken, zonder dat we daar erg in hebben, veel te lijden hebben/hebben gehad.
D.m.v . Info, oefeningen, healing, meditatie en…… nog veel meer, kan jouw pure, mooie, liefdevolle hartenergie weer geopend worden.

Waarom? Tijdens de workshop krijg je vele mooie healingen en ervaringen. Er vindt een transformatie plaats en dit alles heeft tijd nodig om te “bezinken,” waardoor al jouw biljarden cellen “gereset” kunnen worden naar een hogere trilling.
Ik geef de workshop in 3 avonden. Heel bewust heb ik hiervoor gekozen.
Workshop “ Heel je Hart”
Zaterdagmorgen 8 en zaterdagmiddag 22 sept en zaterdagmorgen 6 okt 2018
Workshop “ Heel je Vrouw/Man zijn”
Vrijdadavond
8 febr, 22 febr en 8 mrt 2019
met AnnaMaria Kuipers
Workshop “ Heel je darmen”
Maandagavond
15 okt, 29 okt en 5 nov 2018 
Vrijdagavond 
9 nov, 23 nov, 7 dec 2018
met AnnaMaria Kuipers
www.annamariakuipers.nl
Tel.: 06-36118509
Mail: info@annamariakuipers.nl